r aktuella öppettider - Klicka här »

CATERING

Efter era önskemål.

Vi på Göta Fisk kan erbjuda catering till både stora och små fester! Alltifrån den romantiska middagen till det stora kalaset på din högtidsdag eller firmafest! Vi har även mat för mötet eller konferensen till företag!

Hos oss kan ni beställa skaldjursfat, buffèer, plockmat, snittar, avsmakningsmenyer, varmrätter mm. I samspråk med dig som kund skräddarsyr vi menyn enligt dina tankar och idèer.

Alla våra ordinarie maträtter går att beställa som catering i små och stora portioner. Om du vill underlätta för dig finns våra duktiga kockar och vår serveringspersonal redo att hjälpa dig på festen.


AVSMAKNINGS

KVÄLLAR

Låt oss arrangera en riktig höjdarkväll. Avsmakning med föredrag är ett mycket trevligt och prisvärt event för kompisgänget, föreningen eller företaget. Ni får chansen att provsmaka flera olika fiskrätter samtidigt som vi håller en ett föredrag om fisk och skaldjur! Vad ni vill äta och vad som ska diskuteras på föredraget bestämmer vi tillsammans med dig som kund. Tanken med detta är att man skall få chansen utveckla sitt smaksinne och sin kunskap när det gäller detta underbara livsmedel. Många tycker att fisk och skaldjur är svårt och krångligt att tillaga. Vi vill med detta visa att detta bara är en myt. Vi delar gärna med oss av vårt kunnande beträffande tillagningstider, temperaturer, flera sätt att laga fisk på, de olika säsongerna, miljö och hälsofrågor mm. Vi vill att detta ska vara ett prisvärt, lättsamt och mer lärorikt alternativ än det finkrogarna erbjuder. Eftersom vi i samråd med er bestämmer menyn så kan vi servera i princip vad som helst. Bara fantasin sätter gränser!
Kontakta oss för vidare information.

Tradition

Kvalitet

Service

OM COOKIES »
SITEMAP »
KONTAKT »

GÅ MED I VÅR KUNDKLUBB!
KLICKA HÄR »

FÖLJ OCH GILLA OSS PÅ FACEBOOK - KLICKA HÄR »

PRENUMERERA PÅ NYHETER OCH AKTUELLT FRÅN VÅR KUNDKLUBB!

FISK & DELIKATESSER – DEN VÄLSORTERADE BUTIKEN PÅ SÖDER.

Göta Fisk AB | Adress: Götgatan 96 | 118 62 Stockholm | Telefon vxl: 08-640 67 89 |  E-post: info@gotafisk.se