r aktuella öppettider - Klicka här »

GÅ MED I
VÅR KUNDKLUBB!

Missa inte våra erbjudanden eller inbjudningar till våra populära avsmakningskvällar
Klicka här!

               VÄLKOMMEN TILL 

      GÖTA FISK  & DELIKATESSER

Butiken som erbjuder dig en smakupplevelse över fem sekel och fyra generationer.  Hos oss hittar ni förutom otroligt god mat, färska fiskar, skaldjur etc också våra fantastiska medarbetare. I butiken finner ni den inbitne Hammarbyaren Turbo, Ankan som gärna tillbringar tidiga mornar på cykeln. I köket ordvitsaren okrönte mästare Jojje, Jessica med söders härligaste skratt, Mattias som mellan alla färsrätter, sill och Jansson gärna går långa promenader med rotweillern Bianca, och Mackan som är noggrannheten själv. Lite överallt dyker han upp, Jochen som tar alla tillfällen som går att härleda något till en Djurgårdsspelare. 

Nu stundar ju den underbara skaldjurssäsongen och som vanligt kan vi stoltsera med hemkokta skaldjur av högsta kvalite. Just nu är krabban som allra bäst, vi delar alltid krabborna så vi vet att det ni får hem i påsen är en välmatad krabba! Prova gärna också våra olika ostron, om ni önskar kan ni slå er ner i vår ostronbar och prova dagens olikas sorter och ta ett glas av någon av våra egna ölsorter

Som enda? fiskaffär kan vi även stoltsera med hemrökta räkor som vi röker ute i vår lilla skärgårdsrök på Värmdö, väl värda att testas!

Välkomna önskar Jochen med resten

.

-  Dagens erbjudande!-
 

KÖP GÄRNA VÅRA MYCKET UPPSKATTADE PRESENTKORT

Tradition

Kvalitet

Service

OM COOKIES »
SITEMAP »
KONTAKT »

GÅ MED I VÅR KUNDKLUBB!
KLICKA HÄR »

FÖLJ OCH GILLA OSS PÅ FACEBOOK - KLICKA HÄR »

PRENUMERERA PÅ NYHETER OCH AKTUELLT FRÅN VÅR KUNDKLUBB!

FISK & DELIKATESSER – DEN VÄLSORTERADE BUTIKEN PÅ SÖDER.

Göta Fisk AB | Adress: Götgatan 96 | 118 62 Stockholm | Telefon vxl: 08-640 67 89 |  E-post: info@gotafisk.se