6 juni 2021

Hola allesammans.

Söndag kväll och tre veckor kvar till det mest svenska vi har förutom tacos, beskattning och myggor , dvs midsommar!

Vi kommer såklart tokladda med allt det bästa havet , bondgården och trädgården har att erbjuda. Vi har idag lagt ut våra fin fina midsommarpåsar på hemsidan, sista dagen att beställa är 18/6.

Vad kommer vi då ha till denna storhelg, såklart satsar vi stenhårt på våra sillinläggningar, fullt sortiment utlovas, vi har redan nu börjat så sakteliga och har en 7-8 sorter i butiken sen kommer det 6-7 till närmare midsommar. Ni som vill ha matjessill vet vi har den absolut bästa på marknaden, den norska lyxmatjesen Norröna och såklart även den fina från klädesholmen. 

Som ni vet så vi massor av god lax. Stordirren har fyllt kylen med Bellman och känner sig redo för att förse Stockholmarna med hemrökt lax till midsommar. Vi röker både laxfilè samt sk dubbelfilè. DVS att man lägger köttsidorna emot varandra och röker, det ger en mjukare lax som är lite mildare i smaken. Gravar gör vi såklart också, till midsommar gör vi även citron och timjangravad lax vid sidan om den klassiska gravningen. Sen har vi ju såklart Bexanders fantastiska kallrökta superiorlax, flerfaldigt prisbelönad.

Måste också flagga för våra fina köttdisk som hela tiden växer. Vi tar varje vecka in lamm, kött och fläsk av absolut högsta kvalitè. Många vill gärna slänga något på grillen på kvällen och då har ni kommit rätt. Vi är även ett litet men jäkligt bra sortiment på korv och charkuterier, oliver mm.

I vårt bär, frukt och grönsakstorg kommer ni såklart fina färsk potatis, svenska jordgubbar , dill , gräslök ägg och massa annat gott man kan tänkas behöva. 

Även till midsommar så kommer vi ha försäljning på gatan där man kan handla eller hämta ut sin beställning.

Det var väl det jag ville berätta för nu, återkommer med ett sedanvanligt veckobrev om ett par dagar, till dess må bäst/Jochen

FISK & DELIKATESSER – DEN VÄLSORTERADE BUTIKEN PÅ SÖDER.

Göta Fisk AB | Adress: Götgatan 96 | 118 62 Stockholm | Telefon vxl: 08-640 67 89 |  E-post: info@gotafisk.se


Du är registrerad hos oss med denna e-postadress: {userEmail}
Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev? Klicka {unregisterUserLink}här{unregisterUserLinkEnd}